Monday, April 18, 2016

Külalised aprillis!

18.04 külastasid 14 IT ja MÕK huvilised Hollandi teadlased ja koolijuhid Pelgulinna. Uurisime klassiruume ja võimalusi, rääkisime Eesti ja Hollandi sarnasusi ja erinevusi ning jagasime infot ka IKT õppimisest Eesti koolides kui ka meie koolis.

19.04 saadab Tallinna Ülikool meile 28 STEM õpetajat. STEM on rahvusvaheline lühend inglise keelest Science, Technology, Engineering and Mathematics. Õpetajad külastavad koolis erinevaid ainetunde ja õpivad ka ise PicPac programmiga videoid tegema. 

Sama päeva õhtul toimub ka avatud Nutitsirkuse ja digitöötubade esitlused kõikidele huvilistele Eestist. 

22.04 Kohtume jällegi Tallinna Ülikooli Erasmus+ programmi raames erinevate koolijuhtide ja õpetajatega. Külalisi on 42 ja neid on lausa 12 riigist. Nende koolitusreisi eesmärgiks on oma silmaga näha, millel võiks põhineda Soome ja Eesti koolisüsteemide edu PISA uuringutes. Koolijuhid külastavad tunde, vestlevad Pelgulinna kooliperega ja osalevad aruteluringis koos Tallinna Ülikooli teadlastega. Eelnevalt on nad kolme päeva jooksul tutvunud Soomes Vantaa linna koolidega. Koordineerib Mart Laanpere.

28.04 külastavad meid aga Tallinna ja Helsingi koolid ning Haridusametid. Toimub ühisseminar. Eesmärgiks on Digipöörde ja digiõppe kogemuste jagamine ja koostöö arendamine kahe linna koolide vahel.



No comments:

Post a Comment